ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
Ανέστης Ανδρέας & Νικόλαος ΟΕ
Χωματουργικά Έργα - Τεχνικά Έργα - Μαλεσίνα Φθιώτιδας
 

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει το 1977, με έδρα τον Θεολόγο Φθιώτιδας. Ιδρυτής της είναι ο πατέρας μας Χρήστος Ανέστης και από τότε λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια προσφέρουμε υπηρεσίες στον τομέα των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας έργα από ιδιώτες, εργολάβους, μηχανικούς, οργανισμούς, εταιρείες και το δημόσιο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει έργα στον Θεολόγο, στην Μαλεσίνα, στις Λιβανάτες, στον Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ., στην Αταλάντη, στην Αρκίτσα, στην Λάρυμνα, στο Κάστρο, στην ευρύτερη Φθιώτιδα, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους χειριστές και εξειδικευμένους εργάτες. Ο ιδιόκτητος και σύγχρονος στόλος μας, βαρέων μηχανημάτων και εργαλείων, μας δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία.

 
     
     
 
 
Oι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

  ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ

  ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΚΤΗΡΊΩΝ

  ΠΕΔΙΛΑ

  ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΜΙΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ

  ΕΚΣΚΑΦΗ (ΔΙΑΝΟΙΞΗ) ΠΙΣΙΝΑΣ

  ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝ

  ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΒΟΘΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

  ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΤΑΜΩΝ

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΩΜΑΤΩΝ

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΖΩΝ

  ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΑΘΡΩΝ ΕΔΑΦΩΝ

  ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ

  ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΕΙΣ

  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

  ΟΔΟΠΟΙΙΑ

  ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΩΝ

  ΥΠΟΔΟΜΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

  ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ (Ανέγερση Οικοδομής εξ-ολοκλήρου ανάθεση)
 

 
     
     
 
 
 
 
 
Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει παντός τύπου χωματουργικές εργασίες για ιδιώτες, εργολάβους, μηχανικούς, οργανισμούς, εταιρείες και το δημόσιο. Μέσα σε αυτά τα έργα συμπεριλαμβάνονται και έργα φιλικά προς το περιβάλλον με ανανεώσιμες και πράσινες πηγές ενέργειας όπως το αιολικό πάρκο, σε συνεργασία με την αιολική αιγαίου και γραμμές φυσικού αερίου.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ